În curând: Dacă te alături programului nostru de revânzare, vei obține cel mai bun preț.

Despre Pidgin HOST

Alege Pidgin Host pentru fiabilitate și asistență de neegalat în industria de găzduire. Devotamentul nostru față de furnizarea de soluții de găzduire avansate, securizate și servicii personalizate pentru clienți garantează că afacerea ta rămâne online și prosperă.

Suport de înalta calitate

Timp redus de răspuns pentru tichetele deschise, rezolvarea problemelor și menținerea fericirii dvs. Acestea sunt cele mai mari priorități ale noastre


Plată rapidă

Opțiuni Rapide de Plată folosind PayPal sau plăți directe prin Credit Card folosind Payu.ro


Satisfacția clientului

Satisfacția clientului este scopul nostru principal! Echipa noastră muncește împreună pentru a face acest lucru posibil.


Transparență

Nu avem taxe ascunse - plătiți pentru ce vedeți. Vrem să construim afacerea noastra dezvoltând relații bazate pe încredere!


Instalare rapidă

Cele mai multe servicii se activează instant, incluzând Serverele Dedicate, permițându-vă să lucrați imediat (în momentul în care plata este confirmată)


Servicii cu multiple caracteristici

Lucrăm continuu pentru îmbunătățirea serviciilor și a gamei de produse oferite. Credem într-o relație îndelungața cu clienții noștri. Vrem ca clienții noștri să iși dezvolte afacerea împreună cu noi.


Garantat Banii Înapoi

Ne străduim să vă oferim cea mai buna experiență de găzduire web posibilă. Daca totusi nu sunteți mulțumiți de produsele sau serviciile noastre, Pidgin Host vă oferă garantat banii inapoi în 30 de zile. Vedeți Termenii de Garanție.

Angajamentul nostru față de excelență

La Pidgin Host, ne dedicăm furnizării unor soluții de găzduire web excepționale. Angajamentul nostru față de excelență se reflectă în infrastructura noastră avansată, tehnologia inovatoare și abordarea centrată pe client. Ne străduim continuu să depășim așteptările și să stabilim noi standarde în industria de găzduire.

Tehnologie de ultimă generație

Utilizând cele mai recente progrese în tehnologia de găzduire, oferim servicii rapide, sigure și fiabile. Centrele noastre de date de ultimă generație sunt echipate cu hardware de vârf, asigurând performanțe optime pentru site-urile web și aplicațiile dvs.

Soluții sustenabile

Suntem dedicați sustenabilității, asigurându-ne că operațiunile noastre sunt prietenoase cu mediul. De la centre de date cu eficiență energetică la inițiative de găzduire verde, credem că este important să ne aducem contribuția la protejarea planetei, oferind în același timp servicii excepționale.

Rezonanță Globală, Atingeri Locale

Atingerea noastră globală ne permite să servim clienți din întreaga lume, în timp ce atingerea noastră locală garantează un serviciu personalizat. Înțelegem nevoile unice ale diferitelor piețe și adaptăm soluțiile noastre pentru a le satisface, asigurând o experiență de găzduire fără probleme pentru toți clienții noștri.

Detalii firmă

Nume companie: Pidgin Host S.R.L.
Cod de înregistrare unic: RO30283804
Număr Înregistrare: J52/336/2012


Banca Emitentă: Libra Internet Bank
Cod Swift: BRELROBUXXX

IBAN (EUR) RO71 BREL 0002 0023 6551 0201
IBAN (LEI) RO82 BREL 0002 0023 6551 0100

La Pidgin Host, performanța este crucială, de aceea vei găsi SSD sau NVMe ca opțiune implicită în toate planurile noastre de găzduire, cloud și servere dedicate.

Suport
Pe care
Te Poți
Baza:
Suntem Aici
24/7

Mii
de serviți,
Satisfacție
Garantată

Nume de domeniu .com gratuit pentru fiecare server dedicat achiziționat.

Centru de date

logo

Securitate și supraveghere
Infrastructură de rețea
UPS și generator de energie
Controlul temperaturii și umidificării
Sisteme și detectoare de suprimare a incendiilor